Solifer Emotion

Emotion är en serie av halvintegrerade husbilar och finns i åtta olika modeller där alla har sin unika planlösning. Tack vare en standardiserad tillverkningsprocess kan priset på Emotion-serien hållas nere och det är därför en perfekt förstabil för familjen som vill testa på husbilslivet. Inredningen är ljus och fräsch och köket är väl tilltaget för att familjen enkelt ska kunna laga goda middagar ute på resan.

2 års
Fabriksgaranti
7 års
Täthetsgaranti

Utrustning
Emotion

City, Emotion eller Finlandia, oavsett vilken modell ni väljer så har du en mycket välutrustad husbil i sitt standardutförande. Du hittar också ett brett tillvalsprogram till de flesta modellerna. Ladda ner vår katalog, där har du en utförlig förteckning av allt som erbjuds.

Katalog & prislista

Utforska Solifer

Se våra andra modeller

Återförsäljare &
Serviceverkstäder

Det är lätt att hitta reservdelar och serviceverkstäder för din Solifer. Det finns dessutom Solifer-klubbar över hela Norden, så du är aldrig ensam.

Återförsäljare

Katalog &
Prislista

Här kan du ladda ner vår nya katalog. I den hittar du mer möjligheter, mer fakta om Solifers hela modellprogram och utförlig information om vårt breda tillbehörsprogram. Välkommen till Solifers unika värld.

Ladda ner katalog

Copyright © 2024 Solifer. Alla rättigheter reserverade.