Solifer City

City är Solifers version av en camper van. Det är en mindre och enklare husbil som passar perfekt för familjen som vill upptäcka världen tillsammans. Grundutrustningen är omfattande och inredningen modern, samtidigt som husbilen är mycket smidig och tar sig fram på samma behändiga sätt som en personbil. Den kompakta storleken underlättar verkligen när du ska köra i städer eller fricampa. Bakdörrarna går att öppna för att få en mysig och härlig utekänsla.

2 års
Fabriksgaranti
7 års
Täthetsgaranti

Utrustning
City

City, Emotion eller Finlandia, oavsett vilken modell ni väljer så har du en mycket välutrustad husbil i sitt standardutförande. Du hittar också ett brett tillvalsprogram till de flesta modellerna. Ladda ner vår katalog, där har du en utförlig förteckning av allt som erbjuds.

Katalog & prislista

Utforska Solifer

Se våra andra modeller

Återförsäljare &
Serviceverkstäder

Det är lätt att hitta reservdelar och serviceverkstäder för din Solifer. Det finns dessutom Solifer-klubbar över hela Norden, så du är aldrig ensam.

Återförsäljare

Katalog &
Prislista

Här kan du ladda ner vår nya katalog. I den hittar du mer möjligheter, mer fakta om Solifers hela modellprogram och utförlig information om vårt breda tillbehörsprogram. Välkommen till Solifers unika värld.

Ladda ner katalog

Copyright © 2024 Solifer. Alla rättigheter reserverade.