Solid teknologi

Solifer står för genomtänkt teknik och funktionella lösningar. Vi har alltid lagt ner extra tankemöda på trygghet, skydd och säkerhet. Genom smart konstruktion har vi också kunnat minska tjänstevikten – och öka lastvikten!
För dig som kund betyder vår teknologi ökad trygghet och frihet. Väder och underlag spelar ingen roll – tekniken skapar en skyddande kokong för dig och vagnen, som minimerar yttre påverkan. Du skyddas bl a mot kyla och värme. En del av hemligheten är innovativa material och noga genomtänkt byggteknik.

Garantier

2 års fabriksgaranti

Varje Solifer har två års fabriksgaranti. Det ger dig som husbilsägare extra trygghet då du har gott om tid att upptäcka eventuella brister.

7 års täthetsgaranti

En täthetsgaranti på sju år ingår i alla husbilar från Solifer. För att garantin ska gälla krävs att husbilen genomgår årliga inspektioner på någon av Solifers auktoriserade serviceverkstäder.

Våra
Modeller

Emotion

Praktisk och prisvärd

Emotion är en robust husbil med sportig och attraktiv design. I serien finns många smarta lösningar, som en nedfällbar säng som gör att alla i familjen kan sova gott när kvällen kommer. Emotion är en perfekt serie för familjen som funderar på att köpa sin första husbil.

Solifer Emotion
Utforska Emotion
Finlandia

Stor och rymlig

Finlandia är Solifers helintegrerade husbil som bjuder på gott om utrymme och förvaring. När du går in i en Finlandia är det som att komma in en mindre lägenhet. Takhöjden är densamma genom hela bilen och du har ett gediget kök där du kan laga mat från grunden.

Solifer Finlandia
Utforska Finlandia
City

Kompakt och smidig

Det är inte utan anledning att denna modell har fått namnet City. Den kompakta storleken gör att den passar lika bra på storstadssemestern som efter landsväg. Med den minsta modellen av City kan du ge dig in i stadskärnor på samma sätt som med en personbil.

Solifer City
Utforska City

Återförsäljare &
Serviceverkstäder

Det är lätt att hitta reservdelar och serviceverkstäder för din Solifer. Det finns dessutom Solifer-klubbar över hela Norden, så du är aldrig ensam.

Återförsäljare

Katalog &
Prislista

Här kan du ladda ner vår nya katalog. I den hittar du mer möjligheter, mer fakta om Solifers hela modellprogram och utförlig information om vårt breda tillbehörsprogram. Välkommen till Solifers unika värld.

Ladda ner katalog

Copyright © 2024 Solifer. Alla rättigheter reserverade.