Solifer Finlandia

Finlandia är Solifers flaggskepp med lyxiga helintegrerade husbilar som uppfyller alla önskningar på ett bekvämt boende. Det är utmärkta bilar för den som vill stå lite längre på en och samma plats eftersom det är ett komplett hem med mycket förvaring och fullt utrustat kök. Här är det smidigt och roligt att laga middagar från grunden. Som helintegrerad lösning är takhöjden densamma genom hela bilen vilket ger en ljus och mycket luftig känsla.

2 års
Fabriksgaranti
7 års
Täthetsgaranti

Utrustning
Finlandia

City, Emotion eller Finlandia, oavsett vilken modell ni väljer så har du en mycket välutrustad husbil i sitt standardutförande. Du hittar också ett brett tillvalsprogram till de flesta modellerna. Ladda ner vår katalog, där har du en utförlig förteckning av allt som erbjuds.

Katalog & prislista

Utforska solifer

Se våra andra modeller

Återförsäljare &
Serviceverkstäder

Det är lätt att hitta reservdelar och serviceverkstäder för din Solifer. Det finns dessutom Solifer-klubbar över hela Norden, så du är aldrig ensam.

Återförsäljare

Katalog &
Prislista

Här kan du ladda ner vår nya katalog. I den hittar du mer möjligheter, mer fakta om Solifers hela modellprogram och utförlig information om vårt breda tillbehörsprogram. Välkommen till Solifers unika värld.

Ladda ner katalog

Copyright © 2024 Solifer. Alla rättigheter reserverade.