Om Solifer

Över 50 år av
Kvalitetstänkande

Företaget Solifer grundades redan 1964 i Finland fast i början var det inte husbilar som byggdes utan cyklar och mopeder. Ett par år senare utvecklades verksamheten till husvagnar och så småningom kom de första husbilarna.

Finländare vet vad som krävs för att saker ska hålla och därför har det gedigna kvalitetstänket hängt med ända sen start, oavsett produkt. Med stolthet fortsätter vi att bygga Solifers husbilar och använder som alltid det största produktionskunnande och den mest solida teknologin.

En trygg körning
handlar om teknik

När du har semester eller är på resa ska ingenting oväntat hända. Du ska känna dig trygg i att körningen är säker med hjälp av moderna hjälpsystem, och att bilen håller och fungerar. Och självklart ska temperaturen alltid vara behaglig och luften bra.

Lång livslängd
och bättre andrahandsvärde

Med en Solifer kan du göra verklighet av drömmarna, om det sa handlar om en avkopplande semester eller att börja leva ett friare liv och jobba från olika platser i världen. Kvaliteten i husbilens varje detalj gör körningen säker och minimerar risken för avbrott.

Tack vare konstruktionen och precisionen i tillverkningen har Solifers husbilar en fantastisk hållbarhet och lång livslängd. Därmed får bilarna också ett högt andrahandsvärde. Så att välja en Solifer är att göra en bra investering.

Våra
Modeller

Emotion

Praktisk och prisvärd

Emotion är en robust husbil med sportig och attraktiv design. I serien finns många smarta lösningar, som en nedfällbar säng som gör att alla i familjen kan sova gott när kvällen kommer. Emotion är en perfekt serie för familjen som funderar på att köpa sin första husbil.

Solifer Emotion
Utforska Emotion
Finlandia

Stor och rymlig

Finlandia är Solifers helintegrerade husbil som bjuder på gott om utrymme och förvaring. När du går in i en Finlandia är det som att komma in en mindre lägenhet. Takhöjden är densamma genom hela bilen och du har ett gediget kök där du kan laga mat från grunden.

Solifer Finlandia
Utforska Finlandia
City

Kompakt och smidig

Det är inte utan anledning att denna modell har fått namnet City. Den kompakta storleken gör att den passar lika bra på storstadssemestern som efter landsväg. Med den minsta modellen av City kan du ge dig in i stadskärnor på samma sätt som med en personbil.

Solifer City
Utforska City

Återförsäljare &
Serviceverkstäder

Det är lätt att hitta reservdelar och serviceverkstäder för din Solifer. Det finns dessutom Solifer-klubbar över hela Norden, så du är aldrig ensam.

Återförsäljare

Katalog &
Prislista

Här kan du ladda ner vår nya katalog. I den hittar du mer möjligheter, mer fakta om Solifers hela modellprogram och utförlig information om vårt breda tillbehörsprogram. Välkommen till Solifers unika värld.

Ladda ner katalog

Copyright © 2024 Solifer. Alla rättigheter reserverade.